Na 3-4 porcie budete potrebovať:
5-6 vajíčok
1 menšia cibuľa nakrájaná na drobno
10 stoniek očistenej špargle
2 hrste nakrájaného medvedieho cesnaku
1/2 ČL jedlej sódy
1 dcl mlieka
soľ
čerstvé nasekané bylinky (petržlen, bazalka, tymián)
1 PL olivového oleja
- Špargľu nakrájame: Hlavičky necháme v celku, spodné časti nakrájame na 2-3 časti.
- V širokej nepriľnavej panvici orestujeme na oleji cibuľku. Potom pridáme na minútku špargľu.
- V miske si rozmiešame vajíčka s mliekom, soľou a bylinkami a vlejeme ich do panvice.
- Vmiešame medvedí cesnak, prikryjeme pokrievkou a varíme na miernom plameni, kým nie je aj vrch dostatočne spravený.
- Podávame s čerstvou zeleninkou podľa chuti.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára